Λίγα λόγια για μας

H waterpro είναι μια εταιρία επεξεργασίας νερού και καθαρισμού του νερού από επικίνδυνες παραμέτρους, με στόχο την παροχή άριστης ποιότητας νερού στους καταναλωτές Δημιουργήθηκε ως απάντηση, στην ολοένα και πιο αυξανόμενη ανάγκη αντιμετώπισης των παραμέτρων ρύπανσης και αλλοίωσης της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Ελλάδα. Αποτελεί συνέχεια της waterpan συνεχίζοντας την μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της επεξεργασίας νερού.

Η waterpro εξειδικεύεται σε συστήματα βασισμένα στις τεχνολογίες της Αντίστροφης Όσμωσης (Α.Ο.), Ενεργού Άνθρακα, Φίλτρων Πολυπροπυλενίου, Ρητινών Ιοντοανταλλαγής, οι οποίες αποτελούν τις καλύτερες μεθόδους εξυγίανσης του νερού, που διαθέτουμε μέχρι σήμερα.

Τα συστήματα, που προτείνονται ανά περίπτωση για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του νερού, βασίζονται πάντα στη γνώση της αρχικής ποιότητας του νερού, το οποίο μπορεί να είναι δικτύου, γεώτρησης, από πηγάδι ή/και θαλασσινό, στην απαιτούμενη ποσότητα καθαρού νερού και στη χρήση για την οποία προορίζεται.

Η waterpro εκτός από τα καλύτερα συστήματα καθαρισμού νερού, έχει εδραιώσει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που δομούν την άρρηκτη και συνεχόμενη σχέση της με τους πελάτες της.

Πάντα δίπλα τους με τα πιο καταρτησμένα συνεργεία τεχνικών και με όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα, που απαιτούνται για κάθε συσκευή ή σύστημα επεξεργασίας νερού. Ταυτόχρονα φροντίζει ώστε σε κάθε σύστημα που βρίσκεται σε λειτουργία να γίνεται τακτική συντήρηση και έλεγχος. Με κάθε αγορά προϊόντος παρέχεται και η δυνατότητα συμβολαίου συντήρησης για την καλή λειτουργία του συστήματος.

Τα προϊόντα μας

Συστήματα φίλτρων για οικιακή χρήση με ή χωρίς Αντίστροφη Όσμωση

Συστήματα αφαλάτωσης με Αντίστροφη Όσμωση για θαλασσινό και υφάλμυρο νερό

Απιονιστές, Απονιτροποιητές, Αποσιδηροποιητές

Φίλτρα – Ανταλλακτικά για όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού

Σύνδεσμοι – Πλαστικοί σωλήνες

Συστήματα επεξεργασίας νερού για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση

Θερμοψύκτες (Χωρίς φιάλες νερού, με φίλτρα για παροχή ζεστού, κρύου και ανθρακούχου νερού)

Συστήματα αποστείρωσης νερού με υπεριώδη ακτινοβολία (UV)

Όργανα Ελέγχου Ποιότητας νερού και Εργαλεία

Δοσομετρικές αντλίες και δεξαμενές

Συστήματα επεξεργασίας νερού για καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχεία

Αποσκληρυντές, Αυτόματα Φίλτρα Άμμου, Αυτόματα Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα

Ανταλλακτικά εξαρτήματα για όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού

Δοχεία φίλτρων και φίλτρα

Μπαταρίες 3 σημείων – Βρύσες

Γιατί να μας επιλέξετε

Η waterpro διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ώστε να καθιερωθεί ως ο ηγέτης στο χώρο της επεξεργασίας νερού και για αυτό και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα ώστε να υιοθετήσει κάθε νέα τεχνολογία άμεσα και ολοκληρωμένα. Παρακολουθεί τις δυναμικές εξελίξεις στο χώρο και είναι ο ειδικός στο νερό, προσφέροντας την καταλληλότερη τεχνικά και οικονομικά λύση σε κάθε πρόβλημα.

Οι τομείς δραστηριοποίησης της waterpro είναι κυρίως οι εξής:

  • Οικιακά συστήματα φίλτρων και συσκευές καθαρισμού του νερού με στόχο η Ελληνική οικογένεια να απολαμβάνει καθημερινά ποιοτικό και ασφαλές νερό.
  • Θερμοψύκτες για εταιρίες και κοινόχρηστους χώρους (Με φίλτρανση νερού για παροχή ζεστού και κρύου νερού).
  • Συστήματα επεξεργασίας νερού για επαγγελματίες, εστιατόρια, καφετέριες, catering και γενικά εταιρίες και καταστήματα μαζικής εστίασης που χρειάζονται νερό άριστης ποιότητας για την βελτίωση των παρασκευασμάτων και την προστασία των συσκευών που χρησιμοποιούν νερό.
  • Συστήματα επεξεργασίας νερού μεγάλης κλίμακας για βιομηχανίες, κοινότητες, ναυτιλία, ξενοδοχεία, αγροτικές-κτηνοτροφικές μονάδες, με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε καλύτερης ποιότητας νερό από το ήδη χρησιμοποιούμενο.

Η εμπειρία μας

ΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 100%
ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ 100%
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 100%
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ HORECA 100%
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ 100%
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΣΜΩΣΕΙΣ 100%
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 100%

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?